Četiri načina da opremite prostor ukoliko imate "manjak" kvadrata.

Uz par interesantnih ideja mozete i na manjem prostoru napraviti savrsen enterijerski koncept u kome cete uzivati. :)

 

1.   Ukoliko je stan kvadratne osnove, svakako ga treba okreciti u belo, jer ne samo da otvara prostor, vec se idealno kombinuje sa vasim omiljenim bojama I dezenima namestaja. Ukoliko se pak odlucite za namestaj u beloj boji, postoji veliki izbor belih nijansi, u sjaju ili mat-u. Na nama je da Vam omogucimo sto pristupacniju cenu, a na Vama je da izberete Vasu kombinaciju I uzivate u kvalitetu.

 

2.   Postavite Vas namestaj u dnevnoj sobi tako da jasno naznacite "pravac kretanja".

Ukoliko nemate dovoljno prostora u sobi za sve, jasno postavite klub sto tako da mesta za prolaz ima samo sa jedne strane, a uz sto izaberite namestaj u raznim bojama I dezenima po svom ukusu, tako da Vam svakodnevno druzenje sa prijateljima bude jos opustenije I lepse.

 

3.   Ukoliko nemate ideju sta cete obuci za prvi sastanak, posao ili obicno druzenje sa prijateljima, ogledalo prednjoj povrsini namestaja Vam pruza mogucnost lakseg izbora, jer sve sve nalazi na jednom mestu. Vise necete imati glavobolje zbog razbacanih stvari po stanu, a I  Prilicno lepo se uklapa uz enterijer I otvara prostor.

 

4. Skandinavski minimalizam

Svedski dizajneri su svakako medju najpopularnijim na svetu, a postali su aposolutni trend I kod nas. Otvoreni svetli porstori uz minimalisticki namestaj koji Vasem domu daje svezinu. Od sada cete Vas omiljeni film gledati sa mnogo vise entuzijazma I uzivacete u svakom trenutku koji provedete sa voljenim osobama. Svakako moze biti skuplja varijanta ako kupujete brendirani namestaj, no ako ga ipak radite po meri ovo je idealno povoljna kombinacija za manje prostore.

 

Na kraju, ako zatreba bilo kakav savet ili informacija, stojimo Vam na raspolaganju. 

Woodcraft Enterijer

M.R.