O Nama

Preduzeće WOODCRAFT posluje od 2003. godine. Bavi se projektovanjem, izvođenjem i opremanjem stambenih i poslovnih prostora, kao i distribucijom, veleprodajom i maloprodajom dekorativne iverice i drugih pločastih materijala najrenomiranijih proizvođača ( Egger, Funder Max, Cleaf, Kronospan...) namenjenih izradi kvalitetnog nameštaja.
Osim prodaje pločastih materijala, vrši i njihovo uslužno sečenje i kantovanje na najsavremenijim mašinama.

Posebna pažnja je posvećena velikom izboru dopunskog asortimana: kvalitetnim okovima za nameštaj austrijskih, nemačkih i italijanskih proizvođača, kuhinjskim sudoperama i mnogim ostalim elementima enterijera.

Vođen dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji nameštaja, upotrebom savremenih materijala i alata, kao i adekvatnim izborom galanterije za nameštaj, tim WOODCRAFT-a stvara, kako estetska, tako i dobra funkcionalna rešenja.

WOODCRAFT Vam nudi nameštaj savremenog dizajna, izrađen po Vašim merama, a ima i rešenje za svaku specifičnu situaciju u Vašim prostorijama. Osim idejnih rešenja, obezbeđuje i kompletan servis: od proizvodnje i transporta gotovih elemenata, do njihove montaže i eventualnog održavanja.